Logo dizajn

Logo je Vaš vizuelni identitet i treba da ostavi upečatljiv utisak i omogući prepoznatljivost Vašeg brenda, firme ili posla.

Logo dizajn

Avani grafički dizajn | Logo dizajn

Vaš vizuelni identitet treba da ostavi upečatljiv utisak o Vašem brendu i zato je logo dizajn izuzetno bitan.

Stvaranjem specifičnog logo dizajna Vaše firme napravili ste prvi korak u brendingu tj. krenuli ste u pravcu posebne promocije Vaše firme odnosno vizuelnog identiteta koji će Vas izdvojiti od konkurencije.

Avani grafički dizajn Vam nudi profesionalna i kreativna rešenja za logo dizajn Vaše firme u skladu sa Vašom idejom i uvek dobijate nekoliko ponuđenih predloga logoa.


logo-dizajn

Portfolio Anavi grafički dizan

Kakav je dobar logo dizajn?

Logo dizajn treba da bude originalan, jednostavnog oblika, a upečatljiv, bez mnogo elemenata i usklađenih boja.

Izrada logotipa

1. Logo dizajn

  • Dobar logo dizajn i logotip je prepoznatljivog, prikladnog, praktičnog, grafičkog i jednostavnog oblika i prenosi poruku koju Vi želite da poručite svojim klijentima. Logotip je lako prepoznatljiv simbol Vašeg brenda, što pomaže da Vaše poslovanje ostane u centru pažnje za ljude koji će postati u kupci.

2. Dizajn vizit karte

  • Atraktivan, privlačan dizajn vizit karte sa svim relevantnim kontakt informacijama može privući pažnju Vašeg potencijalnog klijenta i pomoći Vam da ostanete upamćeni i nakon prvog sastanka. Vizit karte takođe mogu poboljšati kredibilitet, jer mogu stvoriti osećaj profesionalnosti i legitimnosti za Vašeg poslovanja.

2. Dizajn memoranduma

  • Za Vaše dokumente bitan je dizajn memoranduma, jer preko poslovnog pisma, prenose se bitne informacije o Vašoj firmi ili poslu i ostavlja profesionalan utisak kod saradnika i potencijalnih klijenata. Pametne tehnike rasporeda mogu se koristiti da bi se skrenula pažnja na ključne informacije i ostavio upečatljiv utisak.