CMS

Prednosti korišćenja CMS sistema za samostalno ažuriranje (Content Management Sistem)
 • Kontrola sadrzaja

  Ne opterećujete sebe mesečnim ugovorima, niti se oslanjati na nekog provajdera servisa za ispravke na sajtu. Možete to učiniti sve sami, sa malo obuke pomoću CMS sistema za ažuriranje sadržaja na web sajtu.

 • Dodavanje sadržaja

  Dodajte još sadržaja na svoju web stranicu u bilo koje vreme. Napravite više stranica, dodavajte slike, video i objavljujte Vaše vesti i članke kada god želite, bez potrebe da platite za pomoć i trošite dragoceno vreme.

 • Povećanje produktivnosti

  CMS sistem za upravljanje sadržajem će vam pomoći da povećate produktivnost i smanjite troškove koji bi Vam bili potrebni pri plaćanju za svako profesionalno ažuriranje vašeg web sajta.

Ukoliko imate potrebu da često menjate sadržaj na Vašem web sajtu i samim tim ne želite stalno da izdvajate velike sume novca za njegovo ažuriranje agencija za web dizajn, izradu web sajta i web prezentacija Anavi vam nudi rešenje u vidu CMS-a (content management system).

Ovi sistemi za upravljanje sadržajem .CMS su izrađeni tako da su jako jednostavni za upotrebu i uz malu obuku koja ide uz njih dobijate znanje koje je potrebno da u bilo koje vreme menjate sadržaj na Vašem sajtu.

Moderan web dizajn, jednostavan i brz unos podataka su osnovne karakteristike web stranica sa sistemiom za samostalno upravljanje sadržajem(CMS-om).

Naš CMS sistem je modularno napravljen u PHP-u, najpopularnijem programskom jeziku, zbog njegove snage, brzine i flekisbilnosti.

CMS sistem omogućava postavljanje i održavanje različitih vrsta sadržaja na internetu (web sajtu).

Panel koji je postavljen u osnovi CMS omogućava lako i brzo administriranje i osvežavanje sadržaja Vaše web prezentacije bez obzira na nivo Vašeg znanja o web tehnologijama

  Standardne funkcije koje poseduje CMS sitem su:

  Administrativni interfejs za kreiranje,upravljanje i navigaciju
  Postavljanje slika, dokumenata (PDF, Vord Ekcel itd)
  Kreiranje galerije slika
  Kontakt forma je izgrađena i jednostavna za upravljanje
  Automatsko kreiranje menija i ekrana
  Blog i najnovije vesti u funkciji sa RSS feed (ako želite)
  Automatsko numerisanje stranica za najnovije vesti, itd
  Lako upravljanje korisnicima i više nivoa pristupa sajtu
  SEO optimizacija sajta za pretrazivace
vrh

Anavi Web Design

Anavi Web Dizajn se bavi izradom web sajtova, koristeći najsavremenije tehnologije na polju web dizajna. Izrada sajtova, kakvu mi nudimo, Vama će obezbediti kvalitetan i pregledan web sajt, savremeni dizajn i sve to po vrlo pristupačnoj ceni.


CMS je skraćenica iz engleskog "Content Management System", u prevodu sistem za menjanje sadržaja sajta.

Zapravo CMS je jedan sajt koji radi u pozadini, i preko njega korisnik može da menja sadržaj svojega sajta, bez da mora da kontaktira web mastera za svaku sitnicu (naprimer dodavanje novoga prizvoda, menjanja cena, itd.).


Zahvaljujući CMS sistemu, vlasnik sajta može sam da menja i ažurira svoj web sajt mnogo brže (i jeftinije). Početna ulaganja su veća, ali nema kasnijih troškova održavanja web sajta!

vrh

O nama


Nudimo originalnost, kvalitet,
brzinu i povoljne cene.


Uspeh klijenta
je i naš uspeh.


Ukoliko to tražite,
na pravom ste mestu.


design image

Follow Us
Kontakt


Phone: (381) 60 / 540 - 87 - 46

E-mail: igor@anavi.in.rs