Dizajn flajera, postera, bilborda

Reklamni materijal poput flajera, brošura, bilborda, predstavlja vizuelni identitet i treba da ostavi upečatljiv utisak i omogući prepoznatljivost Vašeg brenda, firme ili posla.

Dizajn flajera, postera, bilborda

Avani grafički dizajn | Dizajn reklamnog materijala

Reklamni materijal poput flajera, brošura, bilborda, predstavlja vizuelni identitet Vaše firme ili posla i zato je dizajn vizit karte veoma bitan.

Stvaranjem upečatljivog dizajna flajera, postera ili bilborda za Vašu firmu, načinili ste drugi korak u brendingu tj. krenuli ste u pravcu posebne promocije Vaše firme odnosno vizuelnog identiteta koji će Vas izdvojiti od konkurencije.

Avani grafički dizajn Vam nudi profesionalna i kreativna rešenja dizajna flajera, postera, bilborda za Vaše firme u skladu sa Vašom idejom i uvek dobijate nekoliko ponuđenih predloga izgleda vizit karte.


dizajn-bilborda

Portfolio Anavi grafički dizan

Kakav je dobat dizaj reklamnog materijala?

Dizajn reklamnog materijala treba da bude originalan, jednostavan, a ipak upečatljiv, sa dobrim rasporedom elemenata poput logoa Vaše firme, informacija o Vašoj firmi i kontak podacima.

Izrada reklamnog (promotivnog) materijala

1. Dizajn flajera

  • Dobar dizajn flajera je prepoznatljivog, prikladnog, praktičnog, grafičkog i jednostavnog oblika i prenosi poruku koju Vi želite da poručite svojim klijentima. Flajer treba da predstavi Vaš brend, što pomaže da Vaše poslovanje ostane u centru pažnje za ljude koji će postati u kupci.

2. Dizajn postera

  • Atraktivan, privlačan dizajn postera sa svim relevantnim kontakt informacijama ili podacima o uslugama i proizvodima Vaše firme može privući pažnju Vašeg potencijalnog klijenta i pomoći Vam da ostanete upamćeni.

2. Dizajn bilborda i folija

  • Za promociju Vašeg posla bitan je dizajn reklamnog materijala, jer se putem bilborda ili folija prenose bitne informacije o Vašoj firmi ili poslu i ostavlja profesionalan utisak kod saradnika i potencijalnih klijenata.