Vizualni Identitet - Brending


Vizit karte

Prvi utisak je 99% presudan.


Možete imati najbolji proizvod na svetu i obezbediti službu za korisnike koja je daleko ispred konkurencije, ali ako Vaša slika ne prenosi sve to, Vi možda nećeti imati nikada priliku da dokažete to.


Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija Vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili Vaša lična reklama. Ulaganje u vizuelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je jednokratna, ali dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž i razvija njen brend.

Stvaranjem specifičnog izgleda vaše firme napravili ste prvi korak u brendingu tj. krenuli ste u pravcu stvaranja posebnog izgleda vaše firme odnosno vizuelnog identiteta koji će vas izdvojiti od konkurencije.


Vizuelni identitet dakle uključuje originalni logo dizajn, boju, oblik slova, kao i sve prateće elemente (vizit karta, memorandum, fascikla...) po kojima će vaša firma biti prepoznatljiva na prvi pogled.


Kroz razgovor i konsultacije sa vama ćemo osmisliti najbolji i najefikasniji način realizacije ovih ideja u praksi.


Izrada logotipa


Slika Vaše firme je bitna. Dizajn logotipa govori o izgledu i veličini. Vaš vizuelni identitet možda ima samo nekoliko sekundi da ostavi utisak o brendingu - Vaš logo dizajn. Dopustite nam da vašu viziju pretvorimo u logotip koji se lako pamti i na koji ćete vi i korisnici vaših usluga biti ponosni.


U vrlo kratkom roku vaš biznis će nositi svoj sopstveni visoko kvalitetni logo dizajn. Čak i ako je vaš biznis mali, izgledaće veliki i profesionalniji. Novi logo će Vam doneti upečatljivu prezentaciju i odanost korisnika Vaših usluga.


Postavite logo na Vaš web sajt, poslovno pismo, kovertu, memorandumu, na zid Vaše kancelarije, firme, u reklamama, na flajerima, na etiketama... Odnosno, postavite Vaš logo na svako mesto gde se Vaši sadašanji i budući klijenti mogu naći.

vrh

Anavi Web Design


Anavi Web Dizajn se bavi izradom web sajtova, koristeći najsavremenije tehnologije na polju web dizajna. Izrada sajtova, kakvu mi nudimo, Vama će obezbediti kvalitetan i pregledan web sajt, savremeni dizajn i sve to po vrlo pristupačnoj ceni. Web dizajn nije jedino što radimo.


Ako ste u potrazi za :
 • vizit karticama
 • brošurama
 • prospektima
 • flajerima
 • letcima
 • plakatima
 • meniima

Bilo kojoj drugoj vrsti štampanog dizajna - Na pravom ste mestu!


Ukoliko Vam je potreban grafički dizajn:
 • brošura
 • plakata
 • bilborda
 • vizit karte

Imate samo nekoliko sekundi da uhvatite pažnju Vaših klijenata, te smo dokazali uvek iznova da Vam možemo pomoći da uradite upravo to.


U Ponudi imamo i štapanje Vaših materijala, detaljnije...

vrh

O nama


Nudimo originalnost, kvalitet,
brzinu i povoljne cene.


Uspeh klijenta
je i naš uspeh.


Ukoliko to tražite,
na pravom ste mestu.


design image

Follow Us
Kontakt


Phone: (381) 60 / 540 - 87 - 46

E-mail: igor@anavi.in.rs