HTML


HTML sajt je pogodan za manje zahtevne klijente koji nemaju potrebu za stalnim ažuriranjem sadržaja.

Mada, ažuriranje se može obaviti i na HTML sajtu, ali tako što se svakoj stranici posebno menja sadržaj.

Ukoliko se javi potreba za dinamičkom stranicom u cilju implementacije nekog rešenja, ovo je svakako moguće i prelazak sa statičke na dinamičku web stranicu nije komplikovan proces. Potrebno je samo kodirati HTML stranice u PHP stranice koje dozvoljavaju više mogućnosti (npr. includes).


Prednost statičkog web sajta je relativno brža izrada, zatim HTML sajtu zbog njegove specifičnosti lakše je uraditi SEO optimizaciju i time ga relativno brzo provući do prve stranice na google-u. . Otporan je na hakerske napade.

Cena izrade statičkog sajta je nešto niža u odnosu na dinamičke. Prednosti ovog tipa sajta su jasni a nedostaci statičkog web sajta su,komplikovano održavanje sajta ako on ima veliki broj stranica, nemogućnost ažuriranja putem CMS-a ...

Mada moguća je implementacija PHP dinamičkih elemenata na HTML sajt, čime postižemo zadovoljavajuće efekte, željene forme kao što su: vremenska prognoza, online kontakt, newsletters,kursna lista, sat i datum...

Ako se odlučite za izradu HTML sajta, pogledajte naše web dizajn pakete ili zatražite našu besplatnu ponudu za izradu sajta.

vrh

Anavi Web Design


Statički sajt se može za kratko vreme provući do prve pozicije na Google-u zahvaljujući naklonosti ovog pretraživača pomenutoj tehnologiji izrade web stranica. Čime se postiže i bolja konkurentnost u odnosu na ostale sajtove.


Iskustvo naših programera, marketing i SEO-experata govori nam da su statički sajtovi pogodni za sve vrste poslova uslužnih delatnosti. Zato što se stranice sajta veoma brzo učitavaju, olakšano ažuriranje, lakša i bolja SEO optimizacija.

Samim tim su i cene dizajna i izrade statičkog HTML sajta povoljnije.

vrh

O nama


Nudimo originalnost, kvalitet,
brzinu i povoljne cene.


Uspeh klijenta
je i naš uspeh.


Ukoliko to tražite,
na pravom ste mestu.


design image

Follow Us
Kontakt


Phone: (381) 60 / 540 - 87 - 46

E-mail: igor@anavi.in.rs