Internet marketing

Internet marketing omogućava bolju poziciju na Google i drugim pretraživačima, što znači i više posetilaca na vašem sajtu.

Internet marketing

Avani web dizajn |Internet marketing

Internet marketing je neophodno kako bi se Vaš sajt izdvojio od konkurencije i dobio veći broj posetioca. Internet reklamiranje omogućuje bolji plasman Vašeg sajta prilikom pretrage od strane korisnika i bolju promociju Vaše firme, proizvoda, usluga.

U zavisnosti od vrste i namene Vašeg sajta, kao i ključnih reči vezanih za Vaš sajt, zavisi i učestalost reklamiranja na internetu.


internet-marketing

Portfolio Anavi web dizan

Šta obuhvata internet marketing?

Interent marketing predstavlja reklamiranje Vašeg sajta putem Google reklama, Facebook i Instagram reklama, Youtube reklama, web banera i e-mail kampanja.

Internet marketing

1. Osnovni internet marketing

  • Kako živimo u digitalnom dobu, za razvoj Vašeg posla neophodno je prisustvo na internetu a samim tim, neophodno je da imate reprezentativan sajt. Kako bi internet marketing dao željene rezultate, Vaš sajt mora biti optimizovan za pretraživače. Osnovni internet marketing uključuje povremene objave i reklamiranje na društvenim mrežama ili ciljane kampanje.

2. Napredni internet marketing

  • Za napredni internet marketing potrebno je uraditi analizu tržišta, analizu konkurencije, odabrati ciljnu grupu, uraditi marketinšku strategiju i tek onda pokrenuti internet reklamiranje.
  • Napredno internet reklamiranje se sastoji od stalnih ili veoma čestih Google reklama, Facebook reklama, Instagram reklama, Youtube reklama, reklamiranja putem banera, raznih oglasnika i e-mail kampanja.