OSNOVNA PONUDA:


Web dizajn

Web dizajn spada u prvu fazu projekta. Kao takav ne čini kompletan sajt, već samo vizuelni prikaz Vaše buduće web prezentacije koji mora da izgleda moderno, privlačno za oko i da ostavi najbolji mogući utisak na Vaše posetioce.

Takođe je veoma bitna organizacija sadržaja koji treba da bude prikazan uredno, čitko i na pravom mestu kako bi na najbolji mogući način izrazio ono što Vi kao pojedinac ili firma želite da predstavite.

vrh

Statički HTML Web Sajt

HTML sajt je pogodan za manje zahtevne klijente koji nemaju potrebu za stalnim ažuriranjem sadržaja.

Mada, ažuriranje se može obaviti i na HTML sajtu, ali tako što se svakoj stranici posebno menja sadržaj.

Ukoliko se javi potreba za dinamičkom stranicom u cilju implementacije nekog rešenja, ovo je svakako moguće i prelazak sa statičke na dinamičku web stranicu nije komplikovan proces. Potrebno je samo kodirati HTML stranice u PHP stranice koje dozvoljavaju više mogućnosti (npr. includes).

vrh

Dinamički PHP Sajt

PHP (dinamički) web sajt je pogodan za održavanje i ažuriranje sadržaja i kao takav se nalazi ispred statičkog sajta.

Dinamički web sajt ne mora biti toliko složen, sve zavisi od potreba klijenata.

Prednost dinamičkog web sajta je brže i lakše ažuriranje istog. Ako planirate da izradite obiman web sajt, sa puno stranica koje će se ažurirati često, izrada dinamičkog sajta je jedino isplativo rešenje.

vrh

Redizajn sajta

Redizajn sajta se vrši iz par razloga i to: ili Vašem sajtu treba savremeniji izgled, ili nešto na sajtu nije urađeno kako treba pa se javljaju razni problemi prilikom učitavanja stranica Vašeg sajta.

Redizajn podrazumeva minimalne tj. delimične promene i aplikacije na sajtu, dok totalni redizajn podrazumeva novo web dizajn rešenje.

vrh

Održavanje web sajta

Održavanje sajta je neophodno da bi Vaši posetioci imali nove i sveže informacije vezane za Vaš sajt.

Time se i Vaš sajt bolje kotira na pretaživačima google, yahoo ...

vrh

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta usmerava web sajt da se nađe na prvoj stranici Google pretraživača, čime može doći do većeg broja potencijalnih posetilaca, klijenata, kupaca.

vrh

CMS

CMS je skraćenica od "Content Management System", ili u prevodu sistem za menjanje sadržaja sajta.

CMS je takoreči još jedan sajt koji radi u pozadini kome Vi pristupate kao administrator, i preko njega možete menjati sadržaj svog sajta (na primer dodavanje novog prizvoda, menjanja cena, itd.).

Zahvaljujući CMS sistemu, možete sami da menjate i ažurirate svoj web sajt mnogo brže (i jeftinije). Početna ulaganja su veća, ali nema kasnijih troškova održavanja web sajta!

vrh

Anavi Web Design


- Anavi Web Dizajn se bavi izradom web sajtova, koristeći najsavremenije tehnologije na polju web dizajna. Izrada sajtova, kakvu mi nudimo, Vama će obezbediti kvalitetan i pregledan web sajt, savremeni dizajn i sve to po vrlo pristupačnoj ceni.
- Takodje Vam možemo ponuditi web dizajn uslugu za izradu sajta, izradu portala ili sajta sa cms-om.
- Ukoliko je potrebno uraditi brend Vaše kompanije ili redizajn već postojećeg sajta, Anavi Web Dizajn je tu za Vas sa profesionalnim i modernim rešenjima.
- Za usluge kao sto su dizajn i izrada web stranice, izrada internet prodavnica, izrada sajtova sa cms sistemom omogućavamo Vam kvalitetno i brzo rešenje.
- Istovremeno se fokusiramo i na internet marketing Vašeg sajta kao i na SEO optimizaciju Vaše web stranice, jer pored lepog web dizajna sajta, potrebno je biti i dobro pozicioniran na pretraživačima.

Web dizajn ponuda


Ukratko, naša izrada sajtova podrazumeva:


 • Sajtovi za pojedince
 • Sajtovi za mala i srednja preduzeća
 • Blogovi i lični, personalni web sajtovi
 • Web portali

  O nama


  Nudimo originalnost, kvalitet,
  brzinu i povoljne cene.


  Uspeh klijenta
  je i naš uspeh.


  Ukoliko to tražite,
  na pravom ste mestu.


  design image

  Follow Us
  Kontakt


  Phone: (381) 60 / 540 - 87 - 46

  E-mail: igor@anavi.in.rs